Zmarta lanserar en iPhone-app som gör det enkelt och smidigt att ansöka om lån

Appen, som finns tillgänglig i App Store, är utvecklad för att möta kundernas behov att via mobilen enkelt ansöka om lån samt utvärdera sina erbjudanden. Appen gör det möjligt för kunderna att på ett enkelt och smidigt sätt ansöka om lån och jämföra sina erbjudanden direkt i mobilen.

– Cirka två tredjedelar av Zmartas kunder ansöker via mobilen. Vår nya app syftar till att ytterligare stärka vårt mobila erbjudande och möta kunderna på deras villkor i den kanal de föredrar, säger Björn Lander, VD på Zmarta Group.

Appen som nu lanseras i en första version kommer att vidareutvecklas utifrån Zmartas vision om att bli kundernas viktigaste privatekonomiska verktyg, och nya funktioner kommer att läggas till löpande. Zmarta Group erbjuder konsumenttjänster inom bank och försäkring. I företagsgruppen ingår bland annat Zmarta, Freedom Finance och Centum.

– Ambitionen är att appen ska förenkla och förbättra låneansökningsprocessen men också på sikt bidra med en rad nyttiga funktioner som hjälper användarna att spara pengar och skapa ordning och reda i privatekonomin, avslutar Björn Lander.