Letar du just nu efter billiga och bra privatlån utan säkerhet? Vill du också hitta och ansöka om att låna från marknadens billigaste privatlån? Vi listar alla privatlån och listar de billigaste. Det finns även information om ansökningstid, dvs hur snabbt man kan låna.

Att jämföra alternativen är lönsamt eftersom det skiljer en del i avgifter och räntor mellan de olika bankerna och kreditbolagen när det gäller deras blancolån. Det är onödigt att betala mer än man behöver när man ska låna pengar.

De billigaste privatlånen just nu:

Bäst och billigast lån just nu är nedanstående lista. Vi har tittat på ränta, återbetalningstid, avgifter och övriga villkor och plockat ut de banker som erbjuder de billigaste privatlånet för dig som vill låna upp till 600 kkr.

Bank Norwegian
5000 - 600000 kr
Lånebelopp
1 - 15 år
Avbetalningsperiod
18 år
Åldersgräns
Uppl.avg: 0 kr
Avi.avg:: 0 kr/mån
6,99 - 22,99%
Ränta
Räkneexempel: Vid ett lån på 65 000 kr upplagt på fem år med exempelräntan 13,99% (effektiv ränta på 15,88%), blir det totala beloppet att betala 91 866 kr, vilket motsvarar 1 531 kr/mån. Lånetid 1-15 år. Max. effektiv ränta 29,27%.
COOP Bank
15000 - 350000 kr
Lånebelopp
2 - 12 år
Avbetalningsperiod
18 år
Åldersgräns
Uppl.avg: 0 kr
Avi.avg:: 0 kr/mån
3,70 - 9,90%
Ränta
Räkneexempel: Vid en rörlig årsränta på 4,50 % är den effektiva räntan 4,59 % för ett annuitetslån på 100 000 kr med en återbetalningstid på 5 år. Fn individuell ränta 3,70 % - 9,90% (effektiv ränta 3,76 % - 10,36 %). Givet att räntan förblir oförändrad och att du betalar via autogiro blir det totala beloppet att återbetala 112 032 kr och din månadskostnad 1 892 kr. Exemplet är uträknat med 0 kr i uppläggningsavgift och 0 kr i aviavgift (vid autogiro). (2020-02-01) Återbetalningstiden är från 2 år till max 12 år. Kreditgivare är MedMera Bank AB.
Lån & Spar Bank
50000 - 500000 kr
Lånebelopp
2 - 15 år
Avbetalningsperiod
18 år
Åldersgräns
Uppl.avg: 495 kr
Avi.avg:: 0 kr/mån
3,45 - 8,95%
Ränta
Räkneexempel: Kreditbelopp 175 000 kr, rörlig årsränta per 2019-06-01 4,95 %, återbetalningstid 10 år, uppläggningsavgift 495 kr, aviavgift 0 kr/månad, premie låneskyddsförsäkring 148 kr/mån, effektiv ränta 5,13 %. Total månadskostnad 1 856 kr, antal avbetalningar 120 st. (annuitetslån). Totalt belopp att betala 222 732 kr. Kredittagare under 65 år ansluts automatiskt till låneskyddsförsäkringen. Försäkringen är kostnadsfri för kredittagaren de tre första månaderna, men ett månatligt belopp motsvarande försäkringspremien debiteras dessa tre månader och används för extraamortering på krediten. Räntan är individuell, 3,45 - 8,95 % per 2019-06-01, och beslutas efter sedvanlig kreditprövning.
Avida
10000 - 500000 kr
Lånebelopp
1 - 15 år
Avbetalningsperiod
18 år
Åldersgräns
Uppl.avg: 179 kr
Avi.avg:: 10 kr/mån
5,95 - 21,95%
Ränta
Räkneexempel: Räkneexempel. Den effektiva räntan är 12,88 % vid ett lån på 100.000 kr, återbetalningstid 5 år (60 återbetalningar), aviseringsavgift 10 kr, uppläggningsavgift 179 kr och exempelränta på 11,9 %. Totalt belopp att återbetala blir 133.764 kr, alltså 2.229 kr/mån (jan 2021).

Jämför alla långivare och banker här

Hitta det billigaste privatlånet snabbt och säkert via en låneförmedlare

Letar du efter ett bra och billigt privatlån i Sverige? Ett alternativ att hitta ett bra privatlån är att använda en låneförmedlare för att jämföra alla alternativen och få offerter från flera olika banker. De kan hitta lån med låg ränta och bra villkor. Låneförmedlare specialiserar sig på att jämföra olika kreditbolag och sammanställa alla olika erbjudanden som finns. Man kan dock jämföra själv och välja de banker som har bäst ränta och avgifter.

 

Låna med låneförmedlaren Advisa:

Få hjälp med att hitta det billigaste privatlånet snabbt och säkert med Advisa. Advisa är en av de största och mest populära förmedlare av lån utan säkerhet. Om du ansöker via dem så får du offerter från ca 37 banker och kreditföretag och information om ränta och avgifter. De kostar inget att ansöka och det registreras en UC. De kan ge tips och råd på vad du ska tänka på när du får dina erbjudanden på de olika bankerna.

Advisa
5000 - 600000 kr
Lånebelopp
1 - 20 år
Avbetalningsperiod
18 - 75 år
Åldersgräns
Uppl.avg: 0 kr
Avi.avg:: 0 kr/mån
2,95 - 26,05%
Ränta
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 5 000 kr med 20 års löptid, nominell ränta 3.7 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 3.76 %. Totalt belopp att betala: 7 083 kr. Månadskostnad: 30 kr fördelat på 240 betalningstillfällen.

 

Låna med låneförmedlaren Lendo:

Lendo kan förmedla privatlån från 35 olika banker och tar in offerter med ränta, avgifter, villkor mm. De jämför vilka alternativ som finns just nu och vad som krävs för att du ska kunna låna upp till 600 kkr utan säkerhet. De har en trygg och säker tjänst som har hjälpt tusentals svenskar att ta billiga privatlån genom åren. Lendo är en av Sveriges med kända tjänster för förmedling av lån. De granskar din ansökan snabbt och du får ett svar inom endast 1 min. Sen kan du jämföra de olika alternativen och välja det som passar dig bäst.

Lendo
10000 - 600000 kr
Lånebelopp
1 - 15 år
Avbetalningsperiod
18 år
Åldersgräns
Uppl.avg: 0 kr
Avi.avg:: 0 kr/mån
2,95 - 29,95%
Ränta
Räkneexempel: Annuitetslån 15 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 600 000 kr kostar då 4 877 kr/månad (180 avbetalningar), dvs totalt 877 878 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar). Uppdaterat 2020-04-01.

 

Det kan vara svårare att söka efter billiga privatlån själv

När man själv ansöker och jämför olika privatlån så kommer varje bank att genomföra en kreditupplysning. Det blir till slut många kreditupplysningar tagna på samma person. Det kan vara till skada vid framtida ansökningar och när de ska granskas. Många kreditupplysningar via UC (Upplysningscentralen) kan göra att din kreditvärdighet påverkas negativt. Det kan innebära att ansökningar senare påverkas och kan nekas.

Om du ansöker via en låneförmedlare så gör de att alla ansökningar till banker och andra långivare sker via en och samma kreditupplysning. Vilket innebär att endast en kreditupplysning sker. Detta innebär att du kan ha en bra möjlighet att välja bland erbjudanden från många olika banker och långivare, men samtidigt inte måste vara orolig för att din kreditvärdighet skall skadas.

Jämför alla långivare och banker här

Via låneförmedlarna kan du jämföra räntor och avgifter från många banker

En del tar ofta hjälp av låneförmedlare när de enkelt och säkert vill ansöka om de billigaste privatlånen. Låneförmedlarna kan gratis jämföra räntor och villkor från många olika banker och kreditbolag. Vi rekommenderar att du testar en låneförmedlare när du letar efter billiga privatlån eftersom de förenklar ansökningsprocessen och snabbt ger en överblick om vad som finns att hitta på marknaden. Att snabbt och smidigt få en bild av vad som finns att tillgå gör sökandet enkelt.

Är ni ett par? Då kan du få ett billigare privatlån

Räntan på ett blancolån sätts alltid individuellt och kalkyleras med hjälp av dina ekonomiska förutsättningar. Om du har en medsökande när du letar efter ett privatlån så kan du få fler offerter samt mer fördelaktiga räntor och avgifter.

Anledningen är att om fler söker så får det som konsekvens att säkerhet för banken eller långivaren ökas samt att det eventuella lånet blir betalt tillbaka i tid. Men man bör att kontrollera innan man ansöker att samtliga som ansöker har en ordnad ekonomi som t.ex. en fast inkomst, tidigare lån med anmärkningar eller som helst inga betalningsanmärkningar rån andra banker.

Vad bör man tänka på när man ska ansöka om ett billigt privatlån?

Vad bör du tänka på när söker efter ett billigt privatlån? Och vad innebär det att ett privatlån är billigt? Kom ihåg att inte bara titta på den erbjudna räntan. Räntan är endast en del av den totala kostnaden. Det finns fler saker som kostar när man lånar.

Ofta vill en banken även ha en uppläggningsavgift som gör att den totala utgiften ökar, helst vid korta lånetider. Undvik om möjligt uppläggningsavgifter om du ska låna mindre summor under kortare tid. Annars blir lånet mycket dyrare. Titta inte på nominella räntan utan räkna ut den effektiva räntan på lånet för att få reda på vad det egentligen kostar att låna det belopp du är intresserad av. Avgifter kan göra ett billigt lån dyrt i längden.

Hur får jag den billigaste räntan på mitt privatlån?

Vad är egentligen den billigaste räntan man kan få på ett blancolån utan säkerhet? Räntan beror på flera faktorer, som t.ex. din ekonomi och kreditvärdighet. Jämför de olika erbjudandena som de olika bankerna har för att få den bästa räntan som möjligt. Om du ansöker via en låneförmedlare så kan de enkelt visa vad just du kan få för ränta och avgifter på ett lån.

Tips och råd på vad man bör tänka på när man ska ta ett privatlån

Se över din egen ekonomiska situation

Gå igenom din egen ekonomi och räkna på vad ett privatlån innebär för dig. Hur mycket ska jag betala per månad? Gör en ekonomisk kalkyl för din ekonomi för att bättre förstå hur lånet kommer att påverka dig. Kom ihåg att att ta med oförutsedda händelser i din kalkyl, så att det inte blir för många överraskningar som kan innebära att du får svårt med avbetalningarna.

Låna endast pengarna så länge som du behöver

Försök att återbetala ditt lån så fort som möjligt. Ju längre du lånar desto högre blir totalkostnaden för lånet. Räntan skall alltid betalas och den påverkas av hur länge du lånar. Om du kan återbetala lånet efter 3 år så försök att räkna fram en kalkyl där det är möjligt. Långa lånetider gör att lånets kostnad ökas och ökar den totala utgiften. Gå igenom de olika alternativen och jämför det med månadskostnaden för att få en uppfattning vad du kan betala.

Ett billigt privatlån skapar valmöjligheter

När man får ett privatlån så innebär det et lån utan säkerhet, dvs. ingen produkt eller pryl måste pantsättas för lånet. Du får gör vad du vill med pengarna och måste inte köpa en specifik produkt som en bil eller båt. Det är upp till dig att själv bestämma vad pengarna skall användas till.

Ett lån utan säkerhet är smidigt och enkelt och gör ansökningsprocessen enklare. Banken behöver inte värdera det du skall köpa utan kan godkänna lånet direkt. Lån som kräver en säkerhet tar längre tid att få eftersom långivaren måste göra en värdering av saken som du planerar inhandla för pengarna.

Jämför alla långivare och banker här

Jämför andra bankers privatlån / blancolån

Det finns även fler låneförmedlare i Sverige som kan hitta billiga privatlån i nedanstående lista. Det finns även fler valmöjligheter till lån på startsidan, där du även kan filtrera utifrån belopp och lånetid.

SevenDay
10000 - 500000 kr
Lånebelopp
1 - 12 år
Avbetalningsperiod
18 år
Åldersgräns
Uppl.avg: 0 kr
Avi.avg:: 0 kr/mån
3,45 - 12,95%
Ränta
Räkneexempel: Räntan bestäms efter kreditprövning. Effektivräntan enligt lag vid 125 000 kr och 12 år är 5,14 % beräknad på exempelränta 4,95 % och max effektivränta är 14,60 %.
Komplett Bank
10000 - 500000 kr
Lånebelopp
1 - 12 år
Avbetalningsperiod
18 år
Åldersgräns
Uppl.avg: 495 kr
Avi.avg:: 0 kr/mån
4,9 - 19,9 %
Ränta
Räkneexempel: Låneexempel vid tilldelat lån på 100 000 kr under 5 år, nominell ränta 8,9 %, effektiv ränta 10,28 %, uppläggningsavgift 495 kr, totalt 126 971 kr. Exemplet förutsätter att lånet betalas tillbaka med lika stora månadsbelopp på 2 116 kr under 5 år.
Svea
10000 - 400000 kr
Lånebelopp
1 - 15 år
Avbetalningsperiod
20 år
Åldersgräns
Uppl.avg: 395 kr
Avi.avg::
7.15 - 26.2%
Ränta
Räkneexempel: Effektivränta vid 100 000 kronor 8.38%.
Direkto
10000 - 500000 kr
Lånebelopp
1 - 18 år
Avbetalningsperiod
18 år
Åldersgräns
Uppl.avg: 0 kr
Avi.avg:: 0 kr/mån
2,95 - 19,90%
Ränta
Räkneexempel: Ett annuitetslån på 150 000 kr med 12 års löptid (144 betalningstillfällen) ger en månadskostnad på 1 425 kr. Totala kostnaden över 12 år blir 205 200 kr. 5,37% nominell årsränta. 5,5% effektiv årsränta. 0 kr i uppläggnings- och aviavgift. Rörlig ränta som sätts individuellt av långivarna.
Marginalen Bank
25000 - 350000 kr
Lånebelopp
2 - 12 år
Avbetalningsperiod
18 år
Åldersgräns
Uppl.avg: 250 kr
Avi.avg:: 0 kr/mån
3,50 - 18,95%
Ränta
Räkneexempel: Vid ett kreditbelopp om 100 000 kr med rörlig årsränta om 6,29 %, 5 års löptid (återbetalningstid), uppläggningsavgift på 250 kr och en aviavgift om 10 kr (vid betalning med autogiro) uppgår den effektiva räntan till 6,80 %. Det ordinarie månadsbeloppet att betala är 1962 kr och det sammanlagda beloppet att betala blir 118 235 kr. Exemplet är beräknat 2016-08-26.
THORN
10000 - 100000 kr
Lånebelopp
1 - 7 år
Avbetalningsperiod
18 år
Åldersgräns
Uppl.avg: 0 kr
Avi.avg:: 19 kr/mån
9,84 - 21,60%
Ränta
Räkneexempel: Fast ränta 9,84-21,60%. Effektiv ränta 12,72% - 26,47% (2018-01-02). Totalt belopp att betala 37 103 - 51 353:-. Löptid min 12-max 84 mån. Max effektiv ränta 29,99%. Administrationsavgift tillkommer utöver månadsbeloppet (19:-/mån vid autogiro, annars 39:-/mån).
Paymark Finans
10000 - 150000 kr
Lånebelopp
1 - 10 år
Avbetalningsperiod
18 år
Åldersgräns
Uppl.avg: 0 kr
Avi.avg:: 19 kr/mån
6,84 - 21,60%
Ränta
Räkneexempel: Fast ränta: 6,84 - 21,60%. Effektiv ränta 8,57% - 25,49% (2019-02-26). Totalt belopp att betala 52 784 - 80 635:-. Löptid min 12-max 120 mån. Max effektiv ränta 29,99%.
Comboloan
10000 - 500000 kr
Lånebelopp
1 - 15 år
Avbetalningsperiod
18 år
Åldersgräns
Uppl.avg: 0 kr
Avi.avg:: 0 kr/mån
2,95 - 26,08%
Ränta
Räkneexempel: För ett annuitetslån på 100 000 kr med 5 års löptid, nominell ränta 6.55% och 0 kr i uppläggnings-/avi­avgift blir den effektiva räntan 6,70%. Totalt belopp att betala: 117 540 kr. Månadskostnad: 1 959 kr fördelat på 60 betalningstillfällen.
Resurs Bank
10000 - 400000 kr
Lånebelopp
1 - 15 år
Avbetalningsperiod
18 år
Åldersgräns
Uppl.avg: 399 kr
Avi.avg:: 19 kr/mån
4,21 - 19,14 %
Ränta
Räkneexempel: Vid ett kreditbelopp om 0 kr med rörlig årsränta om 8,97 % och 8 års återbetalningstid uppgår den effektiva räntan till 9,87 %. I exemplet ingår administrationsavgift om 19 kr per månad och uppläggningsavgift om 399 kr. Det ordinarie månadsbeloppet att betala är 1 491 kr och det sammanlagda beloppet att betala blir 143 082 kr fördelat på 96 avbetalningar. Exemplet, som är beräknat 2019-04-01.
Arcadia Finans
25000 - 600000 kr
Lånebelopp
1 - 20 år
Avbetalningsperiod
18 år
Åldersgräns
Uppl.avg: 0 kr
Avi.avg:: 0 kr/mån
2,95 - 29,90%
Ränta
Räkneexempel: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6,65 % (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6,86 %, tot. belopp 246 915:-, kostnad 2 058:-/mån (120 avbet.). Räntor 2020-01-17.
Zmarta
5000 - 600000 kr
Lånebelopp
1 - 20 år
Avbetalningsperiod
18 år
Åldersgräns
Uppl.avg: 0 kr
Avi.avg:: 0 kr/mån
2,95 - 29,90%
Ränta
Räkneexempel: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6,65% (start-/aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6,68%, tot. belopp 246 915:-, kostnad 2 058:-/mån (120 avbet.). Räntor 2020-01-17. Individuell ränta 2,95–29,90 % (effektiv ränta 2,99–34,36 %). Återbet. tid 1-20 år.
Zapplån
10000 - 600000 kr
Lånebelopp
1 - 18 år
Avbetalningsperiod
18 år
Åldersgräns
Uppl.avg: 495 kr
Avi.avg:: 35 kr/mån
2,95 - 26%
Ränta
Räkneexempel: Individuell ränta 2,95%-26%. Ex.100 000 kr på 10 år. Nom.rta:5,9%. Eff.rta:6,48%. Tot.belopp 139 272 kr. Kost./mån:1161 kr.
Freedom Finance
5000 - 600000 kr
Lånebelopp
1 - 20 år
Avbetalningsperiod
18 år
Åldersgräns
Uppl.avg: 0 kr
Avi.avg:: 0 kr/mån
2,95 - 29,90%
Ränta
Räkneexempel: Annuitetslån 10 år, 180 000:-, rörlig ränta 6.65 % (startavg. 0:- / aviavg. 0:-) ger eff. ränta 6.86 %, tot. belopp 246 915:-, kostnad 2 058:-/mån (120 avbet.). Räntor 2020-01-17. Individuell ränta 2,95–29,90 % (effektiv ränta 2,99–34,36 %).
Consector
10000 - 600000 kr
Lånebelopp
1 - 20 år
Avbetalningsperiod
18 år
Åldersgräns
Uppl.avg: 0 kr
Avi.avg:: 0 kr/mån
2,95 - 29,90%
Ränta
Räkneexempel: Den lägsta räntan som erbjuds av våra samarbetspartners på privatlån är 2,90 %, effektiv ränta 2,94%. Räntan du/ni erhåller är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar och din privatekonomiska situation, nominell ränta från 2,90 % - 29,33 %. Våra samarbetsbanker erbjuder återbetalningstid från 1 till 20 år, uppläggningsavgift från 0 kr till 795 kr och aviavgift 0 kr till 40 kr. Ex. annuitetslån 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.
Likvidum
10000 - 600000 kr
Lånebelopp
1 - 15 år
Avbetalningsperiod
18 år
Åldersgräns
Uppl.avg: 0 kr
Avi.avg:: 0 kr/mån
2,95 - 29,95%
Ränta
Räkneexempel: äntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 200 000 kr över 9 år, nominell ränta 5,3% och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir effektiv ränta 5,43%. Totalkostnad: 251 911 kr eller 2 333 kr/månad fördelat på 108 månader.
Lendo
10000 - 600000 kr
Lånebelopp
1 - 15 år
Avbetalningsperiod
18 år
Åldersgräns
Uppl.avg: 0 kr
Avi.avg:: 0 kr/mån
2,95 - 29,95%
Ränta
Räkneexempel: Annuitetslån 15 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 600 000 kr kostar då 4 877 kr/månad (180 avbetalningar), dvs totalt 877 878 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar). Uppdaterat 2020-04-01.
Favoritlån
5000 - 600000 kr
Lånebelopp
1 - 15 år
Avbetalningsperiod
18 år
Åldersgräns
Uppl.avg: 495 kr
Avi.avg:: 35 kr/mån
2,95 - 26%
Ränta
Räkneexempel: Rörlig individuell ränta 2,95%-26%. Ex.100 000 kr på 10 år. Nom.rta:5,9%. Eff.rta:6,48%. Tot.belopp 139 272 kr. Kost./mån:1161 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn.35 kr/mån.
Matchbanker
1000 - 600000 kr
Lånebelopp
3 - 180 mån
Avbetalningsperiod
18 år
Åldersgräns
Uppl.avg: 0 kr
Avi.avg:: 0 kr/mån
2,95 - 47,64%
Ränta
Räkneexempel: 20 000 över 60 månader. Effektiv årsränta 27.59%. Uppläggningsavgift 595 kr. Administrationsavgift 19 kr./mån. Total: 35 202 kr - Max effektiv årsränta: 42,25%. Lånebelopp: 500 - 500 000 kr. Löptid: 3 - 180 Månader. Effektiv årsränta: 9,45% - 40,51%.
Advisa
5000 - 600000 kr
Lånebelopp
1 - 20 år
Avbetalningsperiod
18 - 75 år
Åldersgräns
Uppl.avg: 0 kr
Avi.avg:: 0 kr/mån
2,95 - 26,05%
Ränta
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 5 000 kr med 20 års löptid, nominell ränta 3.7 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 3.76 %. Totalt belopp att betala: 7 083 kr. Månadskostnad: 30 kr fördelat på 240 betalningstillfällen.
Compari
10000 - 600000 kr
Lånebelopp
1 - 20 år
Avbetalningsperiod
18 år
Åldersgräns
Uppl.avg: 0 kr
Avi.avg:: 0 kr/mån
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 100 000 kr med 9 års löptid, nominell ränta 5,50% och 0 kr i uppläggnings-/avi­­avgift blir den effektiva räntan 5,64%.

Man kan även köpa begagnade prylar med privatlån

Med ett privatlån kan man handla direkt från en privatperson och köpa t.ex. en begagnad bil, husvagn eller båt. Det innebär att man kan spara pengar på köpet genom att köpa billigare saker. Nytt är alltid dyrare men ett privatlån öppnar upp nya möjligheter.

När man handlar direkt från en privatperson finns inte möjligheten att köp på avbetalning. Men blancolånet skapar möjligheter att ändå betala av köpet under en längre tid. Ett billigt lån kan vara ett mycket bra alternativ om ska investera i en begagnad pryl.

Ett privatlån kan vara en bra start för att betala det man behöver. Ett start kapital att använda vid dyrare köp än vanligt som en husvagn eller båt. Pengarna kan avvänds till kontantinsats eller handpenning för ett mer dyrare köp.

Nytt kök eller badrum? Varför inte ta ett billigt privatlån

Behöver du renovera hemma? Bygga om huset eller lägenheten? Ett privatlån kan vara lösningen för ditt problem. Låna enkelt det du behöver och börja bygga. Ditt lån står dig fritt att använda till vad du vill i din bostad.

Du ansöker enkelt online på en bank eller långivare och kan snabbt och enkelt bekräfta din identitet med hjälp av ditt BankID. Detta gör att tiden innan du får dina pengar minskar och du kommer snabbare igång med ditt projekt.

Du kan när som helst välja att betala tillbaka hela lånet och sluta låna. Om t.ex. värdet på din fastighet ökar kan du omvandla privatlånet till et bostadslån och på så sätt minska dina utgifter.

Kostnaden blir oftast högre än att utöka sitt bolån men ibland kanske man inte kan låna mer på sin bostad. Ett billigt privatlån gör det möjligt att ändå göra det renoveringar eller reparationer som man önskar.

Hopbakslån utan säkerhet kan minska din utgifter

När du tar ett privatlån kan välja att samla din lån eller baka ihop flera lån till ett. Detta är ett mycket bra sätt att minska dina lånekostnader. Din skulder blir detsamma med utgifterna för lånet minskar.

Om du har dyra lån som sms-lån och snabblån bör du definitivt ta ett billigare lån för att betala av de dyra lånen. Baka ihop all skräplån och ta ett billigare privatlån för att spara pengar i längden. Privatlån är helt klart det mest fördelaktiga lånet utan säkerhet.

Det finns mycket pengar att spara genom att minska antalet lån från flera till många. Varje lån innebär avgifter och gör att den totala kostnaden kan bli mycket stor. Hopbakslånet är lösningen för den som har lånet för mycket hos olika banker.

Genom att endast betala av på ett lån minskar de sammanlagda avgifter dramatiskt och du kan spara mycket pengar. Samla dina lån till en mycket bättre lösning och sov bättre om nätterna och få en tryggare ekonomi.