Fogelstas nya snöskotertrailer S1945 för snöskoterälskare

Snöskotertrailern S1945 är en av marknadens mest stabila snöskotervagnar med möjligheten att välja Outline- eller Inlineutförande. S1945 har en invändig flaklängd på 450 cm vilket gör att man enkelt får plats med två snöskotrar.

På Inline-modellen underlättar den låga uppkörningsvinkeln tillsammans med de mycket låga skärmhusen vid lastning. S1945 Inline har hjulen inflyttade under flakytan vilket minskar totalbredden och gör att släpvagnen spårar bättre efter bilen. I mitten på flaket har Inline-modellen tre extra bindöglor som förenklar surrning av lasten. Stödhjul och tippskruv är standard på båda modellerna.

Om du funderar på att köpa ett nytt släp och behöver låna pengar så kolla in vår sammanställning med lån som passar till skotrar. Där hittar du information om olika banker som lånar ut lämpliga summor. Vi rekommenderar att tittar på villkoren från Bank Norwegian, Lendo eller Freedom Finance. De lånar alla ut belopp som passar när du funderar på att köpa en släpvagn.

S1945 gör det enklare för snöskoterälskaren att på ett smidigt sätt hantera och lasta på snöskotern på trailern. Med hjälp av de 10 invändiga bindöglorna och 17 utvändiga bindkrokarna som finns på släpvagnen kan snöskoteråkaren på ett säkert sätt transportera sin snöskoter.

– Med vår nya snöskotertrailer gör vi det ännu enklare att transportera flera snöskoters samtidigt, så att man på ett tryggt och säkert sätt kan förflytta sig till nästa skoteräventyr, säger Daniel Häggström, Category Manager på Brenderup Group.